Omoda

Vanuit de internationale fashionwinkel Omoda kwam de vraag naar een nieuwe geluidsinstallatie voor het enorme hoofdkantoor in Zierikzee. Een uitdagend en leuk project!

Een geluidsinstallatie met internetradio

Begonnen met een schoenenwinkel in 1961 en in 2021 uitgegroeid tot een volledige fashion retailer met een enorm hoofdkantoor in Zierikzee. Naast een assortiment aan schoenen, tassen en accessoires heeft Omoda tegenwoordig ook dames en heren kleding toegevoegd aan de online shop! Deze verandering betekende een flinke verbouwing van hoofdkantoor en distributiecentrum. Aan ons de eer om de geluidsinstallatie te vernieuwen op begane grond, 1e en 2e verdieping van het hoofdkantoor!

 

 

Luidsprekers afgestemd op de ruimte

Om de achtergrond muziek in iedere ruimte optimaal weer te geven wordt er per ruimte gekeken naar de mogelijkheden. Daaruit komt naar voren dat in sommige ruimtes een ander type luidspreker gebruikt dient te worden voor een optimaal resultaat.

Bij Omoda is dit uitgekomen op twee verschillende luidsprekers. De Mask 4CT luidspreker van Biamp voor het overgrote deel van de ruimtes en de P60DT pendel  luidspreker voor de hoge gedeeltes.

 

Biamp Apart MASK 4CT

Om een volle en warme klank van de muziek te creëren in het bedrijfspand, is gekozen voor de Mask 4 luidspreker van Biamp. Deze luidspreker is geoptimaliseerd voor de weergave van muziek en wordt veel toegepast in horeca en recreatie. Door de uitstekend prijs-kwaliteitverhouding van deze speaker en de 100v transformator wordt de Mask 4 ook vaak toegepast in bedrijfshallen. Naast de technische geschiktheid voor achtergrondmuziek, past de speaker dankzij zijn design ook nog eens goed bij moderne interieurs!

 

Biamp Apart P60DT

Voor de gedeeltes waar het plafond hoger is, hebben we Omoda de Biamp Apart P60DT pendel luidsprekers geadviseerd. Deze luidsprekers zijn ideaal voor bedrijfshallen dankzij de 360 graden afstraling van het geluid.

 

 

Centrale apparatuur met internetradio

Om de installatie centraal te kunnen bedienen hebben we de versterker, voorversterker en internetradio op een centrale plaats geïnstalleerd.

De internetradio waarvoor we hebben gekozen is de professionele muziek player Apart PMR4000R. Deze internetradio zorgt ervoor dat de medewerkers van Omoda kunnen genieten van een storingsvrij radio! De internetradio is ook via de PC of een app te bedienen.

Daarnaast zorgt de Apart Prezone1 voorversterker ervoor dat de installatie makkelijk is te bedienen en de krachtige Powersoft Quattrocanali 1204 eindversterker dat de muziek optimaal hoorbaar is door het gehele pand!

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid