TWC het Snelle Wiel-Bestronics

Met een functionele en effectieve geluidsinstallatie hebben we ervoor gezorgd dat het geluid voor omroep en muziek op ieder plekje helder en duidelijk is.

Geluidsinstallatie en presentatie voor Parcours en Clubhuis

Deze wielervereniging met een zeer rijke historie was voor hun prachtige accommodatie op zoek naar een omroepinstallatie voor sport. Namelijk voor hun besloten wielerparcours. Ook zochten ze een geluidsinstallatie voor in het clubhuis. Na het geven van een uitgebreide DEMO op locatie waren de keuzes hierin snel gemaakt. Als vanzelfsprekend was een eenvoudige bediening een vereiste.

Geluids- en omroepinstallatie voor sport

TWC Het Snelle Wiel had behoefte aan krachtige speakers waar zowel muziek als heldere omroep communicatie nodig was. Met behulp van antennes hebben wij de installatie geoptimaliseerd zodat de helderheid en kwaliteit overal op te merken was. Het clubhuis is voorzien van een sfeervolle atmosfeer met een speaker en functioneel beeldscherm.

Kraakhelder geluid op iedere plek

In het clubhuis is gekozen voor de Mask6ct luidspreker van het merk Biamp. Uitstekend voor het afspelen van achtergrondmuziek. Voor de omroepinstallatie voor sport op het besloten wielerparcours hebben we gebruik gemaakt van de krachtige R35 luidspreker van Community. Zowel muziek als omroep worden hierop zeer krachtig en helder weergegeven. Om het bereik van de draadloze microfoon te vergroten hebben we hiervoor twee antennes geplaatst. De draadloze microfoon kan hierdoor over het gehele parcours worden gebruikt zonder dat er storing optreed.

Presentatie

Het clubhuis hebben we voorzien van een 75 inch Sony beeldscherm op een verrijdbare trolley. Tijdens evenementen kan hierop makkelijk informatie worden weergegeven. Deze kan dus ook worden gebruikt tijdens vergaderen en bijeenkomsten in het clubgebouw. Hierbij hebben we gezorgd voor een snelle koppeling tussen het beeldscherm en de geluidsinstallatie.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid