A.S.V. '33

De sportvelden van A.S.V. '33 zijn omringd door sfeer, achtergrondmuziek en de meest duidelijke omroepen. Wij mochten de sportvelden, het terras en de kantine verzorgen van een eenvoudig te gebruiken geluidsinstallatie.

Volop sfeer bij ASV'33

Een leuk potje voetbal en een goede ambiance, daar staat A.S.V. ’33 uit Aarle-Rixtel voor. Een goede geluidsinstallatie rondom het sportveld is hiervoor naar eigen zeggen onmisbaar. Naast de spreekwoordelijke “derde helft” wordt er namelijk regelmatig een flink feestje gegeven. Tevens kwam de vraag of we de velden konden voorzien van een nieuwe omroepinstallatie. Natuurlijk konden we hier als Backline goed mee uit de voeten.

Velden en tribune

Het hoofdveld hebben we voorzien van twee R35 luidsprekers van het merk Community. Zowel omroep als muziek worden hierdoor zeer krachtig en helder weergegeven. De speakers hebben we op het dak van de kantine gepositioneerd om een goede spreiding over het veld te realiseren. In de tribune hebben we twee Mask6 luidsprekers van het merk Apart audio geplaatst. Op die manier is daar muziek en spraak altijd hoorbaar. Op de resterende velden hebben we de MPLT-62 luidspreker van Apart gemonteerd zodat tijdens toernooien en evenementen ook hier de muziek en omroep duidelijk verstaanbaar is. Al met al een uitgebreide en kwalitatieve geluidsinstallatie voor het sportveld.

Kantine en terras

De kantine hebben we compleet voorzien van MAG audio. Naast dat deze geschikt is voor rustige achtergrondmuziek kan deze ook gebruikt worden om flink uit te pakken op feestavonden en gelegenheden. Op het terras hebben we twee weerbestendige speakers van Apart audio aangebracht. Het geheel wordt aangestuurd door een krachtige Powersoft versterker waarop ook de velden aangesloten zijn. Tevens hebben we ervoor gezorgd dat volume van de velden en de kantine apart van elkaar te regelen zijn.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid