Restaurant Stories

Het hippe restaurant Stories in Eindhoven mochten wij voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie die de gehele dag en voor verschillende doeleinden kan worden ingezet!

Een geschikte muziekinstallatie voor lunch, borrel en diner

In de hippe, industriële wijk Strijp-S in Eindhoven bevindt zich restaurant STORIES: de feel-good-hotspot voor lunch, borrel en diner. De keukenbrigade haalt inspiratie uit vele culturen en de passie voor culinaire ontdekkingsreizen, waardoor de meest spectaculaire gerechten op tafel komen!

De geluidsinstallatie bij STORIES diende bruikbaar te zijn voor verschillende doeleinden, van lunchen en dineren tot aan bedrijfsborrels en zelfs feestjes. Daarnaast behoorde tot de wensen dat de installatie eenvoudig te bedienen zou zijn via een tablet, waarnaast het volume in minimaal 2 zones apart van elkaar geregeld zou kunnen worden.

Vervangen van de luidsprekers

Voorheen was het restaurant al voorzien van zes luidsprekers, deze hebben wij vervangen door zes nieuwe Mask6CT luidsprekers. Deze luidsprekers van het merk Biamp-Apart staan bekend om een zeer hoogwaardige geluidsweergave, ook wanneer er een hoger volume gewenst is. Dit maakt deze veelzijdige luidspreker perfect voor de verschillende doeleinden van het restaurant!

De luidsprekers worden aangevuld door één actieve subwoofer: de Apart SUBA165. Deze compacte subwoofer is in combinatie met de MASK of OVO luidspreker de ideale oplossing om wat meer lage tonen in een ruimte te produceren. Dit voegt een extra dimensie toe aan de geluidsinstallatie!

Het restaurant verdeeld in twee zones

Om te kunnen voldoen aan de wens om het geluidsvolume in twee verschillende zones, hebben we gebruik gemaakt van de Powersoft Mezzo602A eindversterker en de Apart Prezone1 voorversterker.

De Powersoft eindversterker heeft twee kanalen waarop de luidsprekers en subwoofer kunnen worden aangesloten. Hier hebben we de verdeling gemaakt tussen restaurant en bar. De zone ‘restaurant’ bestaat uit 4 luidsprekers en de subwoofer, de zone ‘bar’ bestaat uit 2 luidsprekers. De subwoofer is aangesloten op de zone van het restaurant om in dit gedeelte wat meer diepte te geven aan het geluid, en tegelijkertijd om het geluid bij de bar/keuken juist wat rustiger te houden.

Dankzij de Prezone1 voorversterker kan het volume van de twee verschillende zones apart van elkaar worden geregeld met simpelweg een draaiknop! Ook biedt deze voorversterker de mogelijkheid om een tablet aan te sluiten en via het tablet muziek af te spelen.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid