SV Nicolaas Boys

Een sfeervolle accommodatie als spil in het web van het mooie Nieuwveen

Geluid van én op hoog niveau

Al meer dan 90 jaar is SV Nicolaas Boys een begrip in de gemeente Nieuwkoop. De groen-zwarte tenues spelen op een zo’n hoog mogelijk niveau maar blijven natuurlijk ook de gezellige en sociale factor binnen het dorp Nieuwveen. Vandaar dat wij deze mooie club hebben voorzien van een splinternieuwe sport geluidsinstallatie, dit met luidsprekers voor de velden van én op hoog niveau.

* * * *

De sport geluidsinstallatie bij de Boys zat er al een tijdje aan te komen, vandaar dat wij alles even een make-over hebben gegeven. SV Nicolaas Boys hebben nu namelijk speakers voor het hoofd- en bijveld, een versterker met voorversterker en een subwoofer.

Sfeervolle accommodatie nu nog sfeervoller

Het hoofdveld is uitgerust met een One Systems One.SP8 hoornluidspreker en het bijveld met een One.SP6 speaker. De kantine is voorzien van vier MAG Audio Air 62 speakers en een 12 inch MAG audio Subwoofer. Dit wordt allemaal aangestuurd met de Biamp Prezone 1 voorverstersterker en de Powersoft Quattrocanali  versterker. Wij hebben hierbij de nadruk gelegd op eenvoudige bediening die zorgt voor kwaliteit omroepen en krachtige heldere muziek.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid