TOS Bergeijk

Tennisvereniging TOS Bergeijk wilde graag een update van de huidige speakers van de lounge, het entree afdak en de omroep. Daarnaast hebben we ook de versterker vervangen.

Spiksplinternieuwe Speakers

De opdracht voor deze oplossing klinkt natuurlijk eenvoudig. TOS Bergeijk wilde graag een update van de geluidsinstallatie en de speakers. Maar die moet natuurlijk wel voldoen aan de wens en de locatie waar deze zullen komen.

Vandaar dat we twee opbouwspeakers hebben geïnstalleerd in de lounge. We hebben twee plafondspeakers geplaatst in het afdak met meer vermogen en een betere klank. Daarnaast hebben we tweeweg hoorn speakers geplaatst met betere kwaliteit. Dit maakt het TOS Bergeijk nu ook mogelijk om heldere muziek af te spelen over deze speakers.

 

De centrale installatie

We hebben de 100v versterker vervangen door een eenvoudig te bedienen 4 kanaal versterker. Deze heeft veel minder knoppen. Zo hoeft er verder niets aangepast te worden maar is de bediening wel een stuk makkelijker. De volumeregelaars buiten komen ook te vervangen. De verschillende zones zijn nu namelijk eenvoudig te bedienen via het touchscreen.

Een zeer doelgerichte update geluidsinstallatie met oog voor kwaliteitsverbetering en gebruiksvriendelijkheid. Precies waar TOS Bergeijk behoefte aan had.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid