Roombooking

Nooit meer zoeken naar beschikbare ruimtes! Bezetting en reservering direct zichtbaar.

Vierkante meters zijn schaars Roombooking

Vergaderruimtes en spreekkamers hebben we niet snel voldoende binnen een bedrijf. Uit onderzoek is gebleken dat ruimtes niet optimaal worden gebruikt. Ruimtes worden bijvoorbeeld gereserveerd maar niet gebruikt, ruimtes worden langer gereserveerd dan nodig, en ruimtes worden dubbel geboekt. Met een ruimte reservering of roombooking systeem zijn al deze problemen opgelost.

Roombooking wat is dat nu?

Een roombooking systeem is feitelijk niet meer dan een visualisatie van beschikbaarheid van ruimtes. Dit kan natuurlijk op verschillende manieren. De meeste gebruikte manier is door middel van een klein schermpje aan de buitenzijde van een ruimte. Deze schermpjes hebben een kleurindicator die ofwel rood ofwel groen is. Het scherm staat in verbinding met uw IT omgeving. Op deze manier toont het scherm actuele informatie over de reservering van een ruimte.

Reserveren

Een ruimte reserveren kan eenvoudig via uw computer. Bijvoorbeeld via outlook of via office 365. De ruimtes zijn daar eenvoudig te selecteren en direct is zichtbaar of een ruimte beschikbaar is. Het scherm kan uw reservering tonen. U dient zich aan te melden binnen een vastgestelde tijd vanaf de aanvang van uw vergadering. Anders kan het systeem uw reservering wissen en is de ruimte opnieuw beschikbaar.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid