All-in-one geluidsinstallatie

Voor Meubitrend hebben wij een Multizone geluidsinstallatie mogen realiseren. Met deze gebruiksvriendelijke geluidsinstallatie kunnen ze genieten van radio op de werkvloer, de bedrijfshal en het kantoor.

Kwaliteit achtergrondmuziek Voor het hele bedrijf

Al sinds 1976 is Meubitrend de specialist in kwaliteitsmeubelen van diverse stijlen. Vanuit de meubelfabriek in het Brabantse Oss wordt nauw samengewerkt met vakkundige collega’s en een selectieve groep detaillisten, die samen de verkoop van meubels verzorgen. Elk meubelstuk dat de fabriek verlaat, is ontstaan uit vakmanschap, maatwerk en hoge kwaliteit. Vandaar dat Meubitrend ook gebruik maakt van hoogwaardige materialen, moderne technieken zodat ieder topmodel zorg voor een lange levensduur, comfort en een snelle levertijd.

Geluidsinstallatie voor bedrijfshallen en kantoren |multizone geluid|

Een bedrijf met zoveel passie voor zijn ambacht verdient natuurlijk ook een geluidsinstallatie van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben wij een multizone geluid systeem gerealiseerd met omroep, pauzesignalering en eenvoudige bediening. Zo zorgen wij voor een verhoogde productiviteit en sfeerbeleving met functionele achtergrondmuziek. Een leuke uitdaging met een fantastisch resultaat.

WHD pendel Luidspreker

De WHD KL1900 pendel luidspreker is de ideale luidspreker voor hoge ruimtes zoals warenhuizen of bedrijfshallen. Deze kogel luidspreker bestaat namelijk uit een 170 mm woofer die wordt gecombineerd met 4 conische tweeters. Het is een unieke luidspreker die je nooit eerder hebt gezien of gehoord. Het brede afstraalpatroon maakt de KL1900 daarom ook perfect voor grote en hoge ruimtes waar bereik essentieel is.

AtlasIED Atmosphere Platform

AtlasIED zet met het Atmosphere-platform het nieuwe standaard voor multizone geluid systemen. Want de combinatie van multizone processors, versterkers en een diversiteit aan accessoires maakt dit systeem uniek. Lees daarom zelf hoe waardevol dit platform kan zijn voor uw bedrijfshal.

 

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid