Brasserie 't Boshuys

't Boshuys, midden in de natuur, omringd door prachtige bossen van natuurgebied de Sonse Heide. Hier kom je voor de rustgevende sfeer, een heerlijk hapje en een drankje. Deze vredige sfeer wordt natuurlijk ook weergegeven in geluid.

Een unieke natuurlijk sfeer ook in geluid

’t Boshuys in Best is een heerlijke toevoeging aan de natuurlijke rustgevende sfeer van natuurgebied de Sonse Heide. Een prachtige locatie midden in de natuur voor eten & drinken, feesten, vergaderingen of bruiloften. Hier voel je je verbonden met de natuur.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat het geluid in ’t Boshuys diezelfde sfeer moet uitstralen. Dit is precies wat wij nastreven met één centrale geluidsinstallatie.

’t Boshuys beschikt nu over krachtige MAG Audio Air62-16 speakers die precies de sfeer weten te creëren, en tegelijkertijd niet de aandacht naar zich toe trekken. Daar voegen we een MAG Audio subwoofer aan toe om de lage klanken in de sound toe te voegen.

Bovendien zorgen we ervoor dat ’t Boshuys eenvoudig en gebruiksvriendelijk kan presenteren met microfoon en Optoma 4000 lumen projector. Allemaal aan te sturen met de centrale geluidsinstallatie bestaande uit de Powersoft Quattrocanali 1204 DSP en de Biamp Prezone 1.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid