De Negende Zaeligheyt

Altijd leuk om lokaal een project te mogen uitvoeren. Bij De Negende Zaeligheyt in Bergeijk mochten we een nieuw audiosysteem installeren voor hal, restaurant en serre!

Een nieuwe geluidsinstallatie in de herberg

Bij Herberg De Negende Zaeligheyt in Bergeijk kun je terecht voor overnachtingen, vergaderingen, activiteiten en ze hebben een heerlijk restaurant met eerlijke en natuurlijke gerechten, waarbij ze gebruikmaken van ambachtelijke streekproducten. Voor dit restaurant (inclusief hal en serre) mochten wij een een nieuwe geluidsinstallatie adviseren.

De ultieme speaker voor achtergrondmuziek in horeca

Het type speaker dat we hebben geïnstalleerd in Herberg De Negende Zaeligheyt is de Apart MASK4CT-BL. Deze zwarte design luidspreker is geoptimaliseerd voor achtergrondmuziek en is voorzien van het revolutionaire Clickmount-systeem waardoor het product makkelijk is de installeren! Doordat de nadruk van het geluid dat deze speaker produceert op de midden en hoge tonen ligt, zijn melodieën en zang altijd goed te horen.

Twee versterkers voor individuele volumeregeling

De versterker die we hebben ingezet voor deze installatie, is de Biamp Apart MA60. Deze 100 volt mengversterker is compact en zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn twee versterkers geïnstalleerd, eenmaal in het restaurant en eenmaal in de serre. Hierdoor is het mogelijk om het volume in de beide ruimten apart van elkaar te regelen!

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid