De Cantarel

Voor het hotel De Cantarel in België, mochten wij het restaurantgedeelte voorzien van een geluidsinstallatie. Een prachtige locatie om een bijdrage te mogen leveren aan de sfeercreatie!

Een prachtige locatie verdient een hoogwaardige sfeercreatie

In het plaatsje Sint-Martens Voeren in België ligt, in de prachtige Voerstreek, het hotel/restaurant De Cantarel. De Voerstreek is adembenemend en behoort landschappelijk gezien tot het allermooiste dat Vlaanderen te bieden heeft.

Het hotel zelf biedt naast overnachtingen ook hoogwaardige gerechten in een sfeervol restaurant voor een optimale gastronomische belevenis met streekproducten! Om de sfeer compleet te maken, werden wij gevraagd de nieuwe geluidsinstallatie voor het restaurant te adviseren en installeren.

Aparte volumeregeling in twee zones!

Het restaurant is opgedeeld in twee zones, welke beiden zijn voorzien van een viertal luidsprekers. Daarnaast zijn beide zones voorzien van een eigen volumeregelaar.

Apart Mask4CT luidspreker
De luidsprekers die we hebben ingezet voor het restaurant van De Cantarel is de Mask4CT van het merk Biamp Apart. Deze luidspreker staat bekend om zijn hoogwaardige, warme geluidsweergave en niet voor niets de best verkochte luidspreker uit de MASK-serie! Hierdoor zullen de gasten een aangename weergave van de achtergrondmuziek ervaren. De luidspreker is daarnaast voorzien van het gepatenteerde Click-Mount systeem, waardoor de montage immens wordt vereenvoudigd.

Powersoft WMP Square volume controller
In de twee verschillende zones van het restaurant wordt een Powersoft WMP volume controller aan de wand geplaatst. Zo kunnen de medewerkers van De Cantarel van beide zones het volume apart van elkaar regelen door simpelweg aan de volumeknop te draaien!

Hoogwaardige centrale aansturing

Multifunctioneel, gebruiksvriendelijk en compact zijn de 3 trefwoorden waarmee deze centrale apparatuur perfect beschreven kan worden.

De installatie bestaat uit een Apart voorversterker en een Powersoft eindversterker en worden in een compacte 19″ wandkast geplaatst.

Apart PREZONE 1
De multifunctionele Apart PREZONE 1 voorversterker staat bekend om de zeer gebruiksvriendelijke bediening en maakt het mogelijk om vanuit de centrale apparatuur het volume van de twee verschillende zones in het restaurant te regelen.

Powersoft Mezzo604A
De Powersoft Mezzo604A is een compacte 4-kanaals klasse D installatie versterker met een totaal vermogen van 600 Watt bij 4, 8 of 16 ohm en 500 Watt bij 100V. Dankzij de Powersharing functie herkent de versterker automatisch 100V of lage impedantie en configureert het audiosysteem vervolgens zelfstandig. Zones van verschillende groottes worden hiermee dus herkent en aangestuurd. Mocht de grootte van een van de zones wijzigen, hoeft er geen apparatuur te worden vervangen!

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid