T.V. Smashing '89

De geluidsinstallatie van tennisvereniging Smashing '89 in Best was toe aan een upgrade! Wij hebben het clubhuis voorzien van een nieuw luidsprekerset.

Clubhuis T.V. Smashing '89 Nieuwe geluidsinstallatie

T.V. Smashing ’89 is een tennisclub, van, voor en door leden. De club is opgericht in 1989 en telt momenteel circa 800 leden, 10 verlichte kunstgrasbanen, één mini tennisbaan en een clubhuis met het motto: “gezelligheid en sportiviteit verzekerd”.

Om de leden na een potje tennis in het clubhuis te kunnen blijven vermaken en de gezelligheid een boost te geven, is een goede geluidsinstallatie onmisbaar. Backline mocht de geluidsinstallatie een upgrade geven!

Hoogwaardige luidsprekers

De luidsprekers die zijn gebruik voor de installatie bij deze tennisvereniging in Best, zijn de Apart Mask6CT speakers. Deze wandluidsprekers realiseren een uitstekende geluidskwaliteit en zijn dankzij de weerbestendigheid geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Daarnaast zijn de Apart speakers uit de MASK serie ongekend eenvoudig te monteren door het clickmount systeem.

Kortom een speaker met een stijlvol design, een hoge kwaliteit en een eenvoudige montage!

Degelijke, gebruiksvriendelijke centrale apparatuur

De centrale apparatuur bestaat uit Italiaanse degelijkheid en een kinderlijk eenvoudige bediening.

Italiaanse degelijkheid

De eindversterker die we geïnstalleerd hebben in het clubhuis, is de Powersoft Mezzo602 A. Dit Italiaanse merk staat bekend om een uitmuntende kwaliteit versterkers met een ongekend vermogen. De Mezzo602 A biedt dezelfde betrouwbaarheid, bouwkwaliteit en akoestische eigenschappen als iedere Powersoft versterker, maar dan in de helft van de grootte. Hierdoor kan de versterker gemakkelijk overal worden gemonteerd.

Kinderlijk eenvoudige bediening

De Biamp Apart PREZONE1 is een multifunctionele voorversterker die zorgt voor een zeer eenvoudige bediening voor de eindgebruiker. De voorversterker biedt de mogelijkheid om het volume van twee verschillende zones individueel te regelen! Het logische ontwerp, gebruiksgemak en de veelzijdige functies maken de versterker geschikt voor vrijwel iedere professionele audiotoepassing.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid