Dierspecialist Maas en Waal

Bij deze dierenspeciaalzaak in Druten mochten wij de muziekinstallatie verzorgen. Altijd leuk om een bijdrage te mogen leveren aan de sfeercreatie in een winkel!

Van muziekinstallatie tot klantbeleving

Dierspecialist is een winkelketen die al meerdere jaren de prijs voor ‘dierenspeciaalzaak van het jaar’ heeft binnengesleept en staat bekend om haar service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Daarnaast staat deskundigheid hoog in het vaandel!

Voor Dierspecialist Maas en Waal in Druten mochten wij de geluidsinstallatie verzorgen, waardoor wij indirect een bijdrage konden leveren aan de kwaliteit van de winkel. Een goede geluidsinstallatie is namelijk een belangrijk onderdeel voor de sfeer in een winkel en daarmee de beleving van de klant.

De ultieme speaker voor retail

De speaker die wij hebben toegepast in de installatie bij Dierspecialist Maas en Waal is de Biamp Apart KUBO3T. Deze design luidspreker heeft een stijlvol vierkant ontwerp en kan door zijn flexibele beugel in veel verschillende hoeken worden gemonteerd.

Zijn ontwerp, flexibele montage mogelijkheden en prijsstelling maken de luidspreker ideaal voor retail- en franchisevestigingen. Daarnaast maakt de geluidskwaliteit van de KUBO3T het tot de ultieme luidspreker voor achtergrondmuziek en omroep. Perfect dus voor de dierenspeciaalzaak!

Compacte, gebruiksvriendelijke basis

Voor het regelen van de installatie hebben we gekozen voor de Biamp Apart MA120 versterker. Deze compacte versterker staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke bedienen. Aan de voorzijde zit een grote knop waarmee het volume geregeld kan worden, via één van de vier knoppen kan een bron worden geselecteerd en via de kleine volumeknop is het geluidsniveau van de microfoon in te stellen!

Doordat de bediening van de geluidsinstallatie kinderlijk eenvoudig is, kan het personeel van de dierenspeciaalzaak alle focus leggen op de service!

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid