Hazeleger Kaas

Voor het bijzondere familiebedrijf Hazeleger Kaas, dat gespecialiseerd is in het snijden en verpakken van kazen, hebben wij een professioneel geluidsplan samengesteld. Er was een specifieke vraag naar geluidsprojectie richting iedere werkplek in de luidruchtige productiehal.

Op iedere werkplek een heldere geluidsweergave

Waar Hazeleger Kaas in 1922 werd opgericht als zelfstandig familiebedrijf in het venten van kaas langs de deuren, is het inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf dat zich richt op het snijden en verpakken van kaas. De door Hazeleger verpakte kazen van vele bekende kaasmerken gaan de hele wereld over. In 2018 heeft Hazeleger Kaas een nieuwe verpakkingslocatie geopend in Barneveld, waarvoor het bedrijf bij Backline terecht kwam met de vraag naar een professionele geluidsinstallatie. Belangrijk in het ontwerp was om de verschillende werkplekken in de productiehal te voorzien van een heldere geluidsweergave.

Gerichte geluidsprojectie

Om ervoor te zorgen dat de achtergrondmuziek en (pauze)signalering op iedere werkplek goed te horen is, hebben wij in ons geluidsplan een stijlvolle en krachtige MP26-G geluidsprojector van Apart meegenomen. De hoogwaardige geluidsweergave van deze luidspreker zorgt ervoor dat zelfs met wat achtergrondlawaai een natuurlijk geluid voor uw muziek gegarandeerd is. Dit is dan ook de reden dat deze speakers vaak worden toegepast in distributiecentra, magazijnen en kwekerijen. Voor de vraag van Hazeleger Kaas is dit de perfecte oplossing omdat het geluid als het ware op de gewenste werkplekken wordt geprojecteerd.

Volumeregeling per luidspreker
Om eenvoudig per werkplek het volume te kunnen regelen, beschikt ook iedere werkplek voor de betreffende luidspreker een Apart E-VOL20 volumeregelaar.

Moderne pauzesignalering

Klinkt het woord ‘pauzesignalering’ u ouderwets in de oren? Toch is het voor vele fabrieken een onmisbare functie van de geluidsinstallatie. Inmiddels heeft deze techniek dan ook een hele ontwikkeling doorgemaakt. De strenge, autoritaire zoemer is niet meer nodig. Bij Hazeleger Kaas hebben we een e-player geïnstalleerd voor de pauzesignalering. Deze moderne “schoolbel” is eenvoudig in te stellen via een smartphone, tablet of de browser van uw laptop of pc.

Wandrek met centrale apparatuur

Om de fundamentele apparatuur op een centrale plek bij elkaar te brengen en te beschermen, zijn deze verwerkt in een 19 inch wandrek met glazen deur. De installatie is voorzien van de zeer complete Apart mengversterker en een internet radio voor storingsvrije achtergrondmuziek.

Apart MA240 mengversterker

De MA240 mengversterker van Apart is een unieke combinatie van een mixer en een versterker in een die voor een tal van verschillende applicaties kan worden ingezet. Daarnaast maakt het gebruiksvriendelijk design de bediening van de versterker kinderlijk eenvoudig.

Apart PMR4000R Internet radio

Naast de mengversterker is er een Apart Internetradio aan de installatie toegevoegd om ervoor te zorgen dat er geen storingen meer in het ontvangst van de radio zitten. Daarnaast kan een device dat zich op hetzelfde netwerk als de internetradio bevindt eenvoudig koppelen met Spotify en functioneert het betreffende device direct als afstandsbediening.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid