ProCleanroom

Meetingrooms en digital signage bij ProCleanroom: in het nieuwe kantoorpand in Eersel zijn we aan de slag gegaan met een geavanceerde installatie voor kantoren, kantine en vergaderzalen.

Een geavanceerde installatie voor meetingrooms en digital signage

ProCleanroom is specialist in modulaire cleanrooms en laminaire flowkasten. Met hun roots in de high-tech industrie, zijn ze als geen ander bekend met de wensen en eisen rondom het werken met kritische processen. Afgelopen jaar zijn ze druk geweest met de bouw van het moderne nieuwe bedrijfspand in Eersel.

Wij mochten er aan de slag met een geavanceerde installatie voor meetingrooms en digital signage (beeldschermreclame). We maakten hier gebruik van de nieuwe Yealink meetingbars voor de vergaderruimtes en kantoren, en de XPO screens software voor digital signage.

Ontdek meer over de mogelijkheden van deze meetingrooms en digital signage bij ProCleanroom.

Optimaal vergaderen en presenteren in de vergaderzalen en kantoren!

Voor zowel de vergaderzalen als de kantoren van de directie was een systeem voor videoconferenties en het streamen van presentaties naar het scherm de wens. We hebben gekozen voor een combinatie van twee systemen, om een optimaal resultaat te realiseren.

Voor de online vergaderingen hebben we ervoor gekozen om de Yealink Teams Room systemen te installeren en voor delen van beeldschermen voor bijvoorbeeld presentaties, hebben we gekozen voor de Barco Clickshare.

Yealink Teams Room system

De vergaderzalen zijn voorzien van de MeetingBar A30, welke speciaal ontworpen is voor medium vergaderruimtes en kan worden aangestuurd via het bijbehorende touchpanel. De meetingbar is voorzien van een dual-eye camera wat zorgt voor een optische camera met 10x hybride zoom en een 4K camera met 120° gezichtsveld. Deze door AI ondersteunde camera, kan onder andere automatisch het juiste frame bepalen en de spreker detecteren. Het zorgt er dus altijd voor dat de juiste personen in beeld én goed verstaanbaar zijn.

Op de tafels in de vergaderzalen komt de Yealink VCM36W draadloze tafelmicrofoon te liggen. Dankzij de 3 geïntegreerde microfoons en het door Yealink zelf ontwikkelde algoritme, beschikt de VCM36W over een spraakopname bereik van 6 meter en 360°. Hierdoor wordt iedere stem in de vergaderruimte perfect vastgelegd. Ook filtert de microfoon met behulp van de Yealink Noise Proof-technologie omgevingsgeluiden, zodat het kristalheldere audioprestaties kan leveren!

Voor de kantoren van de directie hebben we gekozen voor de Yealink UVC40 Video bar, welke wat meer geschikt is voor kleinere ruimtes en werkt via het Bring Your Own Device (BYOD) principe.

Barco Clickshare

Voor het delen van beeldschermen hebben we de Barco Clickshare geïnstalleerd. Hiermee is het letterlijk een kwestie van één druk op de knop om je scherm te delen. Het werkt voor alle devices (telefoon, tablet, laptop) en is zeer gebruiksvriendelijk.

Digital Signage met behulp van XPO Screens en Brightsign

In de kantine en bij de entree van het pand hebben wij aan de bestaande schermen de Brightsign Mainstream player aangesloten, zodat de schermen kunnen worden ingezet voor digital signage. Medewerkers van ProCleanroom kunnen nu de templates voor de uitingen gemakkelijk aanpassen via de online software van XPO screens (Xasting) en welke vervolgens via de mainstream player van Brightsign automatisch wordt gestreamd naar de beeldschermen.

Wil je meer informatie over digital signage of XPO screens specifiek? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid