Conferentie systemen Azerion

Voor het nieuwe pand van Azerion in Amsterdam zijn wij op maar liefst 6 verdiepingen aan de slag gegaan met de inrichting van diverse conferentie systemen.

Efficiënte conferentie systemen met een hoog gebruiksgemak

Azerion is een full-service ontwikkelaar en uitgever van gaming en video content, met het hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam. Voor het nieuwe hoofdkantoor, een pand van 6 verdiepingen, mochten wij een advies uitbrengen voor de inrichting van diverse conferentie systemen met bijpassende hardware. Belangrijke speerpunten waren hierbij: een hoog gebruiksgemak, stabiliteit van van het systeem en een hoogwaardige audio en video kwaliteit.

 

Vanwege de grootte van dit project lichten we de belangrijkste producten van deze installatie uit. Wil je graag meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen

Een multifunctionele kantine

In de kelder van het pand bevindt zich de kantine, welke multifunctioneel wordt ingezet en dus ook als grote conferentieruimte dient. Deze ruimte hebben we onder andere uitgerust met een 85 inch Sony display, een Beamtracking systeem van Biamp en een touchscreen bedieningspaneel. Zo hebben we een conferentiesysteem gecreëerd waarbij het mogelijk is om extern in te bellen en deel te nemen aan meetings, met optimaal beeld en geluid.

Conferentiesystemen voor de kleine tot middelgrote ruimtes

Over alle verdiepingen zitten kleine tot middelgrote vergaderzalen verdeeld, uiteenlopend van 4-persoons tot en met 10-persoons. Deze ruimtes hebben we voorzien van gebruiksvriendelijke online vergadersystemen, die door iedere werknemer en met iedere device eenvoudig te gebruiken zijn.

Haarscherp videobellen en draadloos presenteren
In de grotere vergaderzalen hebben we verschillende 65″, 75″ en 85″ Sony beeldschermen geplaatst. Deze 4K professionele beeldschermen beschikken over een krachtige processor en zijn daardoor uitermate geschikt voor draadloze beeldoverdracht systemen.

Hoogwaardig geluid en goede verstaanbaarheid
De ruimtes met systeemplafonds hebben we voorzien van CMX20DT design plafondspeakers van Biamp. Deze speakers produceren warme, diepe klanken wat ze geschikt maakt voor zowel muziek als spraak. Daarnaast staan ze vooral bekend om de minimale rand rondom de grill. Met behulp van magneetjes worden ze onzichtbaar gemonteerd  en gaat de speaker naadloos op in ieder systeemplafond.

Voor de ruimtes met een open plafond hebben we gekozen voor de Biamp KUBO5T luidsprekers, onder andere vanwege zijn vele montagemogelijkheden aan wand, plafond of bijvoorbeeld kabelgoten. Net als de design plafondspeakers in de andere ruimtes, is deze de KUBO5T geschikt voor zowel muziek als spraak!

Professioneel conferentiesysteem
Om het online vergaderen toegankelijk te maken voor grote organisaties als Azerion, hebben we de vergaderruimtes voorzien van het Biamp Devio SCR-20CX collaboration tool. Dit systeem ondersteunt het online vergaderen via oplossingen zoals Skype, Microsoft Teams, Zoom en Google Meet en is voorzien van de gebruiksvriendelijke BYOD (Bring Your Own Device) technologie. Dit zorgt ervoor dat iedereen, met ieder device, gebruik kan maken van deze tool. Daarnaast beschikt dit systeem over een beamtracking microfoon met professionele DSP (digital sound processing) voor een optimale audiokwaliteit waarbij de gesprekken rond de tafel intelligent tot één geheel worden gemixt, zodat iedereen aan de andere kant van het scherm goed verstaanbaar wordt gemaakt.

Een passende camera voor iedere ruimte
Aanvullend op het systeem worden alle ruimtes voorzien van een conferentiecamera.

De vergaderzalen worden voorzien van de Konftel camera. Deze camera biedt 4K Ultra HD videokwaliteit en is geschikt voor de kleine tot middelgrote vergaderzalen. De camera zorgt ervoor dat iedere deelnemer scherp in beeld wordt gebracht.

De trainingsruimte op de begane grond wordt voorzien van een Aver CAM520 PRO, omdat deze camera geschikt is voor de grotere zalen.

Producten in deze installatie

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid