All-in-one geluidsinstallatie

Voetbal Vereniging Hapert zocht multifunctionele geluidsinstallatie voor de kantine, het terras en een omroepinstallatie voor het hoofdveld. Wij bedachten de multizone geluidsoplossing.

Rijk en helder geluid Van kantine tot hoofdveld

Niet alleen een voetbalclub, maar ook een vereniging van mensen, dat is VV Hapert, al sinds 1925. In een team moet je elkaar namelijk vooruit helpen, je schouders eronder zetten en je steentje bijdragen. Dit snappen wij maar al te goed. Zo dragen wij ons steentje bij door de geluidsinstallatie te verzorgen.

All-in-one geluidsinstallatie

We hebben de kantine en het terras voorzien van een multizone geluidsinstallatie en het hoofdveld heeft een omroepinstallatie gekregen. Met de verschillende luidsprekers, versterkers en de paging omroepmicrofoon kan VV Hapert nu al hun fans bereiken. De ideale multizone geluidsoplossing.

Geluidsinstallatie kantine en velden

Voor de multizone geluidsoplossing in de kantine hebben we onder andere gebruik gemaakt van de MAG Audio Z320-8 Luidspreker. Ideaal voor een vol geluid en eenvoudig te bedienen met de Apart Prezone 1 voorversterker.

Kraakhelder geluid

Het hoofdveld van Hapert is voorzien van luidsprekers en een mengversterker in combinatie met de Micpat-D omroepmicrofoon. Deze paging microfoon zorgt ervoor dat niemand iets van de wedstrijd hoeft te missen.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid