Het Baksche Ven

Tilburgse zwemvereniging Het Baksche Ven bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zo'n 3700 leden! De vereniging wilde graag de luidsprekers die aan het ven staan vernieuwen.

Nieuwe luidsprekers bij Het Baksche Ven

De Tilburgse zwemvereniging Het Baksche Ven promoot de zwemsport en bestaat uit maar liefst 3700 leden. Leden sluiten zich om verschillende redenen aan bij de vereniging: zonnen, lezen, spelen, genieten van de rust, anderen ontmoeten en lekker zwemmen in het natuurwater. Een fanatieke groep leden zwemt zelfs, bij ieder weertype, flinke afstanden. Weer of geen weer.

Om de leden gedurende hun verblijf goed te kunnen blijven vermaken met muziek en informeren met belangrijke boodschappen, bestond de wens voor nieuwe luidsprekers. Backline gaf advies en ging daarmee aan de slag!

Weerbestendige luidsprekers

Omdat de luidsprekers bij Het Baksche Ven altijd buiten zullen staan, waren weerbestendige luidsprekers vereist. Backline heeft de Monarco IT40 hoornluidsprekers toegepast in de geluidsinstallatie. Deze luisprekers staan bekend om zijn universele inzetbaarheid (zowel binnen als buiten), heldere geluidsweergave en bestendigheid tegen letterlijk alle weersomstandigheden.

Compacte mengversterker

De versterker die we hebben toegepast in de installatie is de Apart MA120, een compacte versterker die door zijn gebruiksvriendelijke ontwerp zeer eenvoudig te bedienen is. Daarnaast beschikt de versterker over een mogelijkheid tot het aansluiten van een microfoon, zodat de installatie ook kan worden gebruikt als omroepsysteem.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid