Autobedrijf Dirks

Een begrip in de Kempen! Nu met achtergrondmuziek in de showroom van dit Retail bedrijf.

Sfeervolle Showroom

Autobedrijf Dirks is dealer van Citroën en gespecialiseerd in alle merken auto’s. Tijdens de werkzaamheden neem je – desgewenst – rustig plaats in de koffiecorner of  neem je een kijkje in de mooie showroom. Nu met sfeervolle achtergrondmuziek in dit retail bedrijf.  Juist voor deze plek is sfeer door middel van beeld en geluid extra belangrijk.  Door middel van relaxte achtergrondmuziek en een informatief beeldscherm hebben wij hier ons steentje aan kunnen bijdragen.

Sfeerbeleving naar een hoger niveau

De geluidsinstallatie verzorgt de achtergrondmuziek in de showroom. Klanten voelen zich prettiger. Daarnaast zijn ze eerder bereid om terug te keren. Ook digital signage zorgt voor een betere sfeerbeleving. Alle relevante informatie kan getoond worden in de showroom. Achtergrondmuziek en beelden helpen de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen.

Achtergrondmuziek in de showroom

Geluid speelt een grote rol in het creëren van beleving. Achtergrondmuziek in retail is een enorme sfeerbepaler, dus geen onbelangrijk detail om zomaar te vergeten. Wanneer je in een showroom wat rustige achtergrondmuziek laat horen, voelen klanten zich vaak meer op hun gemak.

Narrowcasting

Met digital signage (ook wel narrowcasting), geeft u eenvoudig uw organisatie een professionele uitstraling. Daarnaast is het een effectieve manier van communiceren richting klanten, gasten of uw eigen werknemers. Ideaal voor de achtergrond in uw retail bedrijf.

 

 

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid