RKSV Merefeldia

Deze voetbalvereniging uit Nederweert heeft gezondheid, sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Dit natuurlijk met veel plezier en betrokkenheid.

Aandacht voor gezondheid en sociale cohesie

RKSV Merefeldia ziet een veranderende leefomgeving om zich heen. In Nederweert is sport namelijk niet alleen meer een vrijetijdsbesteding. De vereniging slaat de handen ineen met andere organisaties om meer aandacht te creëren voor gezondheid en sociale cohesie.

Voor zo’n hechte club is het dan uiteraard een mooie taak om de geluidsinstallatie voor de kantine in goede update te geven. Op die manier kunnen wij bijdragen aan de sociale cohesie door sfeervolle muziek die deze hechte club nog dichter bij elkaar brengt.

De ideale geluidsinstallatie voor de sportkantine

De sportkantine van RKSV Merefeldia beschikt nu over een opstelling van MAG Air62 speakers en MAG Audio Z318-4 subwoofers die ieder hoekje van de kantine voorzien van kwaliteit muziek.

Dit wordt allemaal aangestuurd door 1 centrale installatie die bestaat uit de Biamp Prezone 2 voorversterker en de Helvia Zeus 404x versterker. Bij deze gehele installatie hebben wij gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid voor Merefeldia, haar leden en vrijwilligers. Daarom dat ze nu met binnen no-time de perfecte muziek af kunnen spelen op de geluidsinstallatie voor de kantine.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid