Apotheek Malden

De Apotheek in Malden vindt de privacy van hun klanten uiterst belangrijk. Daarom schakelde deze service apotheek ons in voor creëren van een gepaste oplossing met een sound masking systeem.

Optimale privacy met Soundmasking

Iedereen herkent het wel: u gaat naar de apotheek om medicijnen te halen en met u zijn er meerdere klanten die op hun beurt wachten of vlak naast u aan de balie staan. Ongeacht welke medicijnen u nodig heeft, het is niet prettig als anderen kunnen horen wat u komt afhalen. De Service Apotheek in Malden stelt de privacy van haar klanten voorop. Daarom hebben wij een Sound masking systeem geïnstalleerd. Het gebied dat klanten kunnen waarnemen, wordt kleiner. Dit komt doordat het systeem bestaat uit een versterker in combinatie met verschillende emitters. Hierdoor verstaat u niet wat de apotheekmedewerker aan de balie naast u zegt.

QT Active Emitters

Het sound masking systeem dat we bij Apotheek Malden hebben geïnstalleerd, bestaat uit de QT Active Emitters en de QT300 versterker van Cambridge Sound Management. Deze emitters zijn krachtige alles-in-één luidsprekers. Deze luidsprekers zijn perfect voor zowel geluidsmaskering als paging. Bijvoorbeeld op kantoor en als achtergrondmuziek.

Het mooie aan deze emitters is dat ze vrijwel in ieder plafond kunnen worden verwerkt en nauwelijks opvallen dankzij hun compactheid. Daarnaast geven de QT Active Emitters een ruissignaal af dat vergelijkbaar is met het geluid van een natuurlijk briesje in de buitenlucht. Deze ruis verandert gedurende de dag steeds van volume, waardoor het waarneembare gebied aanzienlijk kleiner wordt.

Veelzijdige versterker

De QT300 versterker die we inzetten voor de sound masking bij deze apotheek is perfect voor middelgrote ruimtes. Daarnaast kan dit systeem de geluidsmaskering beheren tot wel 3 verschillende zones. Heel handig in gebouwen waar spraak privacy van belang is. De versterker beschikt over een zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en een software die via pc, Mac of tablet kan worden geregeld. Zo stel je gemakkelijk tijdafhankelijke maskeerniveaus in vanaf het gewenste device. Tot slot biedt de veelzijdige QT300 versterker geluidsmaskering samen met paging en muziek via twee audio-ingangen.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid