Crowe Foederer

Groot accountants- en advieskantoor Crowe Foederer uit Eindhoven beschikt tegenwoordig over een professioneel videoconferentie systeem. Hiermee vindt het contact met klanten optimaal plaats. Natuurlijk onder begeleiding van hoogwaardig beeld en geluid.

Online vergaderen met beamtracking

Naar aanleiding van de vraag van Crowe Foederer hebben wij de vergaderruimtes voorzien van uiterst kwalitatieve camera, microfoons en luidsprekers. Deze combinatie van toepassingen zorgt ervoor dat sprekers altijd goed verstaanbaar zijn. Tevens zijn ze altijd in beeld, onafhankelijk van waar de spreker zit of staat. Bovendien speelt het aantal personen dat zich in de ruimte bevindt geen rol. Het ondersteunt de professionele uitstraling van een bedrijf of organisatie gedurende videoconferenties, die in de huidige maatschappij niet meer zijn weg te denken.

De ideale videoconferentie camera

De camera die we hebben geïnstalleerd in de vergaderruimte is de Aver CAM520 PRO. Deze camera staat bekend om een uitstekende PTZ. PTZ (pan/tilt/zoom) zorgt voor stille, soepele en panoramische kantel bewegingen. De Aver PTZ camera is geschikt voor vergaderruimtes van alle groottes. Zelfs conferentiezalen zijn geen enkel probleem. De camera brengt alle sprekers op het juiste moment en op de juiste manier in beeld. Een onmisbare functie wanneer meerdere sprekers in één ruimte aanwezig zijn.

Intelligente microfoons

Geen last van achtergrondgeluid, en altijd goed verstaanbaar waar u zich ook maar in de ruimte begeeft. Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid om met meerderen personen op hetzelfde moment te spreken zonder dat het geluid van een andere spreker wegvalt. Ideaal tijdens videoconferenties. De Parlé TCM-X plafondmicrofoon van Biamp heeft het allemaal. De intelligente Biamp microfoons zijn voorzien van de beamtracking technologie. Ze volgen de gesprekken rond de gehele vergadertafel. Deze microfoons hebben we naast de Aver camera geïnstalleerd, waardoor een zeer compleet totaalbeeld wordt gerealiseerd. Op deze manier zullen de online gesprekspartners van Crowe Foederer het gesprek ervaren als een persoonlijke ontmoeting.

Meer informatie over de Beamtracking technologie?

Vergaderruimte Crowe uitgerust met Biamp Beamtracking Microfoons

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid