HTC Son

Geluidsinstallaties voor ieder veld, elke kantine of terras. We hebben bij Hockeyvereniging HTC Son het clubhuis en terras voorzien van optimaal geluid. Perfect voor een wedstrijd met omroepen, muziek en een feestje achteraf. De ideale geluidsinstallatie voor Hockey.

Sfeer bij ieder doelpunt en ieder feestje

Wij mochten voor Hockeyvereniging HTC Son de gehele geluidsinstallatie verzorgen van het clubhuis en het terras. Daarbij is het vanzelfsprekend dat de muziek overal op het juiste niveau te horen is. Daarom plaatsten we luidsprekers en subwoofers. Geheel aangestuurd met versterker en voorversterker. Een geluidsinstallatie voor hockey op niveau!

Eenvoudig te bedienen zodat de sfeer er meteen goed in zit!

Deze uitgebreide geluidsinstallatie geeft HTC Son de mogelijkheid tot ideaal geluid. Zowel binnen als buiten. De 4 MAG Audio Luidsprekers zorgen voor heldere klanken. Door de 18 inch MAG Audio Subwoofer komen ook de lage tonen goed binnen. Hieronder leggen we haarfijn uit waar onze installatie uit bestaat.

Hoe maken wij die gave sound?

We hebben het clubhuis voorzien van 4 MAG Audio AIR62 Luidsprekers. Deze zijn zeer compact en licht. Doordat we ze makkelijk gekanteld tegen een wand plaatsen, bereiken ze de bezoekers met minimale moeite.

Daarbij installeerden we ook de MAG Audio Z318 Subwoofer zodat alle lage tonen ook goed doorkomen. Zodat een kampioensfeest ook nog uitbundig gevierd kan worden. Buiten kan er ook nog verder gevierd worden met weerbestendige luidsprekers.

 

Perfect aan te sturen

Om het plaatje compleet te maken, gebruiken we de Powersoft Quattrocanali 1204 DSP Versterker. Allemaal natuurlijk eenvoudig te bedienen met de Biamp Prezone1 Voorversterker. Deze versterker en voorversterker maken het namelijk mogelijk om het clubhuis en terras afzonderlijk van elkaar te bedienen. Het volume is makkelijk te regelen of uit te zetten zodat iedere ruimte voldoet aan de gewenste sfeer.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid