Engels Logistiek

"Een toekomst uitgedrukt in generaties." Engels logistiek kenmerkt zich doordat ze relaties aangaan met hun klanten en hun personeel een familiegevoel geeft. Wij verzorgden het geluid in de werkplaats en de kantine zodat zij dit nog generaties lang kunnen blijven doen.

Optimaal geluid in een veranderend milieu

De missie van Engels Logistiek is ‘Serving Logistics and the Environment’. Ze bouwen relaties met hun klanten om ‘state of the art’ producten te leveren. Dit doen ze door gebruik te maken van slim ontworpen product dragers en verpakkingen. Daarnaast hebben ze aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Logistiek en milieu zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij verzorgden het geluid in de werkplaats en de kantine. Op die manier dragen wij bij aan de missie van Engels Logistiek. Zo kunnen ze namelijk effectief en met plezier te werk gaan en te blijven werken aan hun missie.

'State of the Art' geluid

Wij hebben een geluidsinstallatie geplaatst in de werkplaats. Deze is voorzien van een BAS Projector speaker, een internetradio met versterker en voorversterker. Deze speakers zorgen voor een gericht geluid dat een lange afstand kan overbruggen.

De internetradio zorgt voor kraakhelder geluid, ondersteund door de versterker en voorversterker. Allemaal met een gebruiksvriendelijke interface. Zo dragen wij bij aan een gestroomlijnd proces bij Engels Logistiek met een geluidsinstallatie voor werkplaats.

Daarnaast hebben we ook de geluidinstallatie in de kantine geplaatst. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de BIAMP P30DT. Dit is een pendel luidspreker die het mogelijk maakt een heel groot oppervlakte te bereiken. Deze speaker is ideaal voor open ruimtes of open plafonds waar een grote spreiding gewenst is.

Tevens hebben we twee draadloze microfoons geïnstalleerd voor het geven van presentaties. Op deze manier kunnen het personeel en de klanten van Engels Logistiek in de kantine genieten van perfect geluid in de gehele ruimte en heldere presentaties. Precies wat ze nodig hebben om aan hun relaties en dat familiegevoel te kunnen blijven bijdragen.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid