MVL Group

Voor MVL Group, creatief productiebedrijf van kartonnen presentatiemateriaal, mocht Backline een geluidsinstallatie adviseren voor in de productiehal. Beiden gespecialiseerd in communicatie, maar wel vanuit verschillende invalshoeken!

Van audiovisuele communicatie naar kartonnen communicatie

MVL Group in Waddinxveen is specialist in het ontwikkelen van kartonnen communicatie-uitingen: van standaard producten als brochures en boeken tot lifesize borden en winkeldisplays. De wens van MVL Group was een centrale geluidsinstallatie voor de productiehal, met een internetradio en vooral: een goede verdeling van het geluid. Wij gaven een advies op maat!

360 graden bol-luidsprekers

Voor de grote productiehal, welke is voorzien van een machinepark, is gekozen voor de SPH20 bolvormige pendel luidsprekers van Apart. Een speaker die vaak wordt ingezet in bedrijfshallen door zijn uitstekende 360 graden verspreiding van het geluid. Dit betekent dat er met een beperkt aantal luidsprekers een groot oppervlak kan worden bereikt.

Storingsvrije radio

De pendel luidsprekers worden aangestuurd door de Apart MA120 compacte mengversterker. De bediening van deze versterker is echt kinderspel. Met de grote draaiknop aan de voorzijde is eenvoudig het volume te regelen.

Als muziekbron hebben we ervoor gekozen de Biamp Apart PMR4000 internetradio te installeren. Met deze internet radio zijn een ontelbaar aantal radiozenders storingsvrij te ontvangen. Nooit meer een ruis in het ontvangst dus! En, wat extra handig is: deze internetradio is via een app te bedienen!

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid