SV Lierop

Sfeer en gezelligheid voor- tijdens- en na de wedstrijd

Complete geluidsinstallatie In de kantine en op de velden

SV Lierop is een sfeervolle dorpsclub uit het Brabantse Lierop. Ter ere van het 75-jarige bestaan wilde de club de mogelijkheden bekijken voor de aanschaf van een nieuwe geluidsinstallatie voor de gehele accommodatie. Iets waar wij als Backline natuurlijk gehoor aan konden geven.

Omroepen

Geen ouderwets en onverstaanbaar “blikkerig” geluid meer maar krachtige en heldere omroep tijdens wedstrijden en evenementen over jouw outdoor speakers. Wij gebruiken hiervoor speciale krachtige outdoor luidsprekers waardoor spraak en muziek op een natuurlijke wijze worden verspreid over de alle velden. Bij SV Lierop hebben we twee krachtige luidsprekers geplaatst aan de tribune zodat omroep en muziek op het hoofdveld altijd tiptop in orde is. Ook de overige velden hebben we om die reden voorzien van  krachtige outdoor speakers genaamd hoornluidsprekers.

Vernieuwen en upgraden kantine

De kantine is natuurlijk onmiskenbaar een heel belangrijk onderdeel binnen een vereniging. Om dus deze goede sfeer en gezellige 3e helft te garanderen hebben we diverse luidsprekers geplaats in de serre en op het terras plaatsen we de outdoor speakers. Alle centrale apparatuur hebben we daarom vernieuwd en zeer gebruiksvriendelijk gemaakt waarbij alle ruimtes apart in volume regelbaar zijn.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid