Geurts Betonstaal

Geurts Betonstaal is een betonstaal verwerkingsbedrijf in het plaatsje Zeeland. Backline realiseerde er een hoogwaardige geluidsinstallatie voor zowel bedrijfshal als kantoor.

Een prettige werksfeer met Achtergrondmuziek

In het Brabantse plaatsje Zeeland ligt het betonstaalverwerkingsbedrijf Geurts. Deze opdrachtgever wenste voor de grote bedrijfshal en het kantoor een hoogwaardige geluidsinstallatie, waarbij de muziek in de gehele hal goed te horen zou zijn. Ons advies bevatte professionele luidsprekers, een volumeregelaar, internetradio en krachtige voor- en eindversterkers.

Biamp Apart luidsprekers

Bedrijfshal
De luidsprekers die we hebben gekozen voor de grote bedrijfshal, zijn de Apart P60DT luidsprekers met 360 graden afstraling. Deze luidsprekers zijn dankzij de uitstekende verspreiding van het geluid perfect voor bedrijfshallen, productieruimtes, magazijnen en andere grote open ruimtes. Daarnaast zorgt de karakteristiek van de luidspreker voor een fijne weergave van zowel muziek als spraak.

Kantoor
In het kantoor hebben we gekozen voor de Apart MASK 4CT luidspreker, welke geoptimaliseerd is voor zowel achtergrondmuziek als omroepsystemen. Omdat deze luidspreker volledig stofdicht is, leent hij zich perfect als luidspreker in een kantoor bij een bedrijfshal.

Wandrack met versterkers en internet radio

De centrale apparatuur van de geluidsinstallatie is verwerkt in een 19″ wandrack, die zich heeft gepositioneerd in het kantoor. Het wandrack is voorzien van een glazen deur om de apparatuur af te schermen. De apparatuur die zich in het rack bevindt zijn de internet radio, de voorversterker en de eindversterker.

Apart PMR4000R Internet Radio
Deze Biamp Apart internet radio is een populaire keuze onder de internet radio’s, door zijn uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. De storingsvrij radio is voorzien van een Spotify integratie en DAB+. Dit betekent: ontelbare radiozenders die kraakhelder worden uitgezonden. 

Apart PREZONE1 voorversterker
De PREZONE1 voorversterker van Biamp Apart is een multifunctionele stereo voorversterker met een zeer eenvoudige bediening. Daarnaast maakt de versterker het mogelijk om het volume van 2 verschillende zones individueel te regelen.

Powersoft Duecanali 804 eindversterker
De krachtige Powersoft eindversterker is voorzien van maar liefst 2 x 500 watt vermogen. Deze versterker is voorzien van de gepatenteerde Powersoft voeding, waarmee de Duecanali 804 om kan gaan met netspanningen van 85 tot 275 volt en piekspanningen tot wel 400 volt. Dit zorgt ervoor dat hij wereldwijd toepasbaar is en een geluidsweergave van nog kwaliteit levert. 

Volumeregelaar voor belangrijke omroepen

De geluidsinstallatie van Geurts is aangevuld met een Apart Audio E-VOL20 volumeregelaar. Deze 100V wandregelaar is speciaal ontworpen om eventuele omroepen met prioriteit hoorbaar te maken, zelfs als het lokale volume uit staat.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid