MSI Europe

Het internationale gaming bedrijf MSI Europe legde voor het bedrijfspand in Son de wens voor een geluidsinstallatie met omroepfunctie bij ons neer. Wij gaven een professioneel advies op maat.

Hoogwaardige achtergrondmuziek met omroepfunctie

Om aan de wens van MSI Europe te kunnen voldoen hebben wij onze expertise ingezet en de perfecte geluidsverdeling gerealiseerd met een variërende keuze aan luisprekers, ondersteund door krachtige versterkers. Als oplossing voor de hoge plafonds hebben we een aantal 360 graden Apart luidsprekers verdeeld door de grote bedrijfshal, met langs de zijden van de ruimte verschillende Apart geluidsprojectoren, hiermee wordt een goede muziek- en spraakweergave door de gehele ruimte gecreëerd. De kantoorruimte is voorzien van een compacte Biamp plafondluidspreker en hier bevindt zich een wandrack waarin de versterkers en de internetradio zijn verwerkt. Daarnaast is het kantoor voorzien van een speciale omroepmicrofoon en een volumeregelaar om een omroep met prioriteit extra goed hoorbaar te maken.

Een geschikte luidspreker in iedere ruimte

Iedere ruimte vraagt om een ander type luidspreker. Een grote bedrijfshal zoals die van MSI Europe, heeft bijvoorbeeld behoefte aan krachtige luidsprekers met een optimale geluidsverspreiding om ervoor te zorgen dat de muziek en spraak door de gehele ruimte goed hoorbaar is. Daarnaast is een compacter model luidspreker vaak voldoende voor een ruimte als een kantoor, waardoor de luidspreker niet zo nadrukkelijk aanwezig hoeft te zijn en gewoon netjes weggewerkt kan worden in het plafond. We hebben de onderstaande luidsprekers geïnstalleerd bij MSI:

Apart SPH20 360 graden luidspreker
De Apart SPH20 luidspreker is de perfecte speaker voor achtergrondmuziek  in bedrijfshallen met een hoog plafond. Dankzij het 360 graden bereik van de luidspreker wordt het geluid optimaal door de ruimte verspreid.

Apart MP26-G geluidsprojector
De stijlvolle Apart MP26-G geluidsprojector is een professionele, krachtige luidspreker en is speciaal ontworpen voor een hoogwaardige muziek- en spraak weergave in zowel indoor als outdoor situaties. De spraakberichten die worden verspreid via deze geluidsprojector, komen gegarandeerd luid en duidelijk over.

Apart CM6T luidspreker
De CM6T plafondluidspreker van Apart is ideaal voor kantoorruimtes. Ook deze luidspreker leent zich perfect voor de weergave van achtergrondmuziek en spraakberichten. Dankzij zijn compacte ontwerp, kan de speaker stijlvol worden verwerkt in het plafond.

Een omroepsysteem met karakter

In grote bedrijfshallen kan het handig zijn een omroepsysteem te verwerken in de geluidsinstallatie. Zo bereik je met één druk op de knop het hele bedrijf en kunnen belangrijke berichten gemakkelijk verspreid worden.

Apart MICPAT-D Omroepmicrofoon
In de installatie bij MSI hebben we de Apart MICPAT-D dynamische omroepmicrofoon gebruikt, welke dankzij een unidirectioneel richtkarakter perfect is voor het versterkers van spraak. We hebben het omroepsysteem aangevuld met een volumeregelaar van Apart.

Apart Audio E-VOL Volumeregelaar
De Audio E-VOL Volumeregelaar van Apart is aan het systeem toegevoegd om de omroepen met prioriteit nog beter hoorbaar te kunnen maken. Met deze wandcontroller heb je altijd de controle over de hoorbaarheid, zelfs wanneer de lokale volume controle uit staat.

Krachtige basis met storingsvrije radio

Voor een uitgebreide geluidsinstallatie zoals bij MSI, zijn krachtige centrale apparaten essentieel. De basis voor MSI in samengesteld uit een Apart multifunctionele stereo voorversterker, een krachtige Powersoft eindversterker en een Apart Internet radio. Ook de eerder beschreven omroepmicrofoon maakt onderdeel uit van de centrale apparatuur.

Apart PREZONE1 voorversterker
De PREZONE1 voorversterker van Apart staat bekend om zijn eenvoudige bediening, wat ervoor zorgt dat zelfs de meest atechnische eindgebruiker hiermee goed uit de voeten zal kunnen. De voorversterker zorgt ervoor dat het volume van twee verschillende zones los van elkaar te regelen is.

Powersoft Quattrocanali 1204
Deze power versterker van Powersoft is, zoals de naam hoogstwaarschijnlijk al doet vermoeden, geschikt voor maar liefst 4 verschillende kanalen. Hierdoor zal deze Italiaanse eindversterker kunnen voldoen aan de meest strenge eisen van de eindgebruiker. Daarnaast is de Quattrocanali voorzien van de Smart Rails Management Technologie, wat ervoor zorgt dat het energieverbruik enorm wordt gereduceerd.  De versterker is opgebouwd uit componenten met een premium kwaliteit en bewezen duurzaamheid.

Apart PMR4000R Internet radio
Als er iets vervelend is tijdens het beluisteren van de radio, is het wanneer er een storing in het ontvangst zit. Met de Internet radio van Apart is dit verleden tijd. De medewerkers van MSI zullen voortaan genieten van een kraakheldere storingsvrije radio.

Extra handig: wanneer een smartphone, laptop of tablet met hetzelfde netwerk is verbonden als de internetradio, kan er heel gemakkelijk een koppeling worden gemaakt met Spotify. Uw device functioneert nu als afstandsbediening!

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid