SC Rheden

Ontmoetingsplaats voor prestatie en gezelligheid

De voetbalvereniging met een boodschap

Sportcombinatie Rheden is een hechte dorpsvereniging. Voor de omgeving is het bijvoorbeeld een plek waar prestatie en gezelligheid elkaar ontmoeten. Want SC Rheden biedt voetbal aan op zowel prestatief als recreatief niveau. Daardoor is SC Rheden een ontmoetingsplaats waar iedereen respect heeft voor elkaar. Op het veld en daarnaast.

SC Rheden; de club van prestatie, plezier en een goede sfeer

SC Rheden probeert op alle niveaus het hoogst haalbare resultaat na te streven. Hier hoort natuurlijk een omroepinstallatie bij die het mogelijk maakt deze prestaties bij iedereen kenbaar te maken. Zo kan iedere supporter namelijk meegenieten van energiek wedstrijd commentaar en tevens relevante omroep communicatie. Daarom dat dit precies is wat wij hebben geïnstalleerd; buitenspeakers sportvelden.

All-in-one omroepinstallatie

Wij hebben de hoofd- en bijvelden voorzien van een omroepinstallatie. Namelijk een ideale combinatie van luidsprekers en plat dak montage, versterker en voorversterker. Met behulp van een bedrade omroep microfoon komen de boodschappen bovendien terecht op alle velden.

Doelgericht geluid op alle velden

We kiezen voor de Biamp Prezone1 voorversterker in combinatie met de Powersoft versterker. Dit maakt het mogelijk voor SC Rheden om het niveau van omroepen en muziek apart te regelen op het hoofdveld en de bijvelden.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid