Theater de Kattendans

"Er moet meer gekattendanst worden."

De complete theaterbeleving in licht en geluid

Theater de Kattendans is al bijna 30 jaar een begrip in de gemeente Bergeijk. In september 2022 opende het theater haar deuren weer na een grote verbouwing en renovatie van het pand.

****

Wij mochten een scala aan oplossingen in beeld en geluid verzorgen die de theaterbeleving naar een hoger niveau tillen. We vertellen er graag alles over.

Ambiance & sfeerbeleving

Jouw theaterbeleving begint wanneer je de foyer van het theater binnenwandelt. Deze hebben we voorzien van Yamaha vxs8 speakers voor ideaal theater geluid. Zowel in de foyer als buiten bij het terras zijn de speakers zo toegepast dat ze het beste afstralingsgebied bereiken en tevens naadloos zijn verwerkt in de omgeving. Dit creëert een gehele theater beleving in geluid zonder dat het opvalt. Voor én na de voorstelling. Buiten hebben we gekozen voor de Yamaha vxs5 luidsprekers.

Een centrale locatie

Al het geluid wordt aangestuurd vanuit één centrale locatie in de foyer. Deze is uitgerust met een twee zone mixer, music manager met afspeelapparatuur. Daarnaast hebben we Powersoft Quattrocanali versterker en een Ecler pauzesignalering toegepast. Ook hebben we Theater de Kattendans voorzien van een mobiel beeld en geluidssysteem waarmee alle vergaderzalen en presentatieruimtes van de Kattendans in een oogwenk voorzien kunnen worden van geschikt beeld en theater geluid voor de gewenste situatie.

Projector van wereldklasse

De theaterzaal is uitgerust met de Digital Projection 4K E-Vision laser projector. Deze projector is voorzien van 10.000 lumen en een 4k native resolutie. Kortom, het meest heldere beeld wat je maar kunt wensen.

Digital Signage

Een theater zoals de Kattendans wil natuurlijk aan al hun gasten kunnen laten zien wat er allemaal in het theaterprogramma staat te wachten. Hiervoor hebben we verschillende digital signage schermen geïnstalleerd die de prachtige theatervoorstellingen tentoon stellen. We gebruikten verschillende Sony Professional narrowcasting schermen voor een scherpe professionele look.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid