Tuinmaximaal

Tuinmaximaal is marktleider in terrasopverkappingen en glazen schuifwanden. De grootste aanbieder in heel Europa, vanwege zijn lage prijsgarantie en hoge kwaliteit. Hun pand in Eindhoven beschikt nu over diezelfde hoge kwaliteit in geluid. Tuinmaximaal zocht namelijk de ideale sfeer en achtergrondmuziek, en die mochten wij leveren.

Unieke showroombeleving met sfeermuziek

Tuinmaximaal in Eindhoven wilde graag de sfeerbeleving in heel het pand naar een hoger niveau tillen. Op zo’n manier dat de achtergrondmuziek bijdraagt aan de beleving voor klant en werknemer. Hoe heeft Tuinmaximaal dit gerealiseerd en welke keuzes hebben zij hierin gemaakt?

Zoals je al hebt kunnen lezen, wilde Tuinmaximaal sfeerbeleving van begin tot eind. Vandaar dat we het pand hebben uitgerust met speakers in bijvoorbeeld de kantine, het pickmagazijn, het kantoor, maar ook de buitenoverkapping. Op die manier word je al meegenomen in de beleving van Tuinmaximaal voordat je een stap binnen het pand hebt gezet. De luidsprekers zijn allemaal vanuit één centrale locatie aan te sturen.

Het technische verhaal

Om de beste sfeerbeleving te creëren, moest Tuinmaximaal natuurlijk een keuze maken in de verschillende speakers voor de specifieke locaties. Bijvoorbeeld de BIAMP CM20T inbouw speakers die zich heel gemakkelijk verstoppen in de omgeving. De BIAMP SPH20 met zijn 360 graden spreiding en groot evenredig bereik voor het magazijn. Tuinmaximaal kan de speakers makkelijk bedienen met verschillende volumeregelaars.

We kozen voor één centrale installatie om alles aan te sturen. Deze beschikt over de Powersoft Duecanali 804 versterker, een Apart internetradio en een Dante adapter. Dante zorgt ervoor dat het geluid via dunne ethernetkabels met verbindingen via een computernetwerk. Dit betekent helder geluid over lange afstanden zonder verlies van kwaliteit.

Tuinmaximaal koos er ook voor om een paging microfoon aan te schaffen zodat de communicatie eenvoudig en doelgericht verloopt.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid