Unipharma

De groothandel in gezondheidsproducten, Unipharma, was op zoek naar een geluidsinstallatie met pauzesignalering voor het grote distributiecentrum in Middelburg. Wij gaven graag ons advies!

Muziek en boodschappen verspreiden in grote distributie hallen

Unipharma in Middelburg is een groothandel in gezondheidsproducten en bevoorraadt vanuit het distributiecentrum meer dan 2000 drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels, parfumeriespeciaalzaken en supermarkten door heel Nederland en België. Het enorme distributiecentrum bestaat uit meerdere grote hallen, waardoor het van belang is dat de geluids- en omroepinstallatie daarop wordt aangepast en de muziek en pauzesignalering gemakkelijk door het gehele bedrijf verspreid kan worden.

Lange gangen en hoge stellingen

Om ervoor te zorgen dat zowel muziek als spraak door de lange gangen en hoge stellingen van de distributiehallen overal goed te horen is, hebben we voor de geluidsinstallatie bij Unipharma gekozen voor de Apart MP26-G sound projector. Deze geluidsprojectoren produceren een natuurlijk geluid en is een veel gekozen luidspreker voor industriële omgevingen.

Centrale apparatuur

Om het grote geheel een sterke basis te geven, is hoogwaardige centrale apparatuur vereist. Denk daarbij aan krachtige versterkers, muziekspelers, volume controllers en meer!

Voor de installatie bij Unipharma hebben we gebruik gemaakt van de Apart Prezone 1 voorversterker, welke bekend staat om zijn eenvoudige bediening. Daarnaast zorgt deze voorversterker ervoor dat het volume van twee verschillende zones individueel te regelen is. Deze wordt aangevuld met de professionele Powersoft Quattrocanali 1204 power versterker, welke duurzaam is en voldoet aan de strengste eisen van eindgebruikers! Voor elke hal is een individueel Powersoft WMP volumecontroller aanwezig.

 

 

De moderne pauzebel

Voor de pauzesignalering is gekozen voor de Ecler DUO-NET Player. Deze moderne oplossing voor de pauzebel speelt signalen af via de geluidsinstallatie in plaats van een ouderwetse zoemer. De pauze tijden zijn in te stellen via eenvoudige, gebruiksvriendelijke software.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid