Aalberts Surface Technologies

Aalberts ST neemt alle kansen aan. Hun motto is 'Wanneer wij een kans aangrijpen, laten we niet los, totdat er niet meer te leren valt'. Dat verklaart hun grote expertise in heat en surface treatment.

Innovatief & dynamisch door ondernemerschap

Aalberts ST in Eindhoven staat voor ondernemerschap. Dit samen met innovatief en dynamisch leiderschap. Aalberts ST is recht door zee, net als hun mensen. Die passie in de mensen bij Aalberts ST, die bewonderen wij. Voor zulke onderneming realiseren wij graag “beeld en geluid, voor elkaar”.

Vandaar ook dat we de invulling van de vergaderruimte op ons namen. Voor doelgericht vergaderen en presenteren. Zo zetten wij de visie en missie van Aalberts ST daadkracht bij.

Gebruiksvriendelijk videoconferencen

Aalberts ST koos voor de meest effectieve oplossingen om eenvoudig en gebruiksvriendelijk te kunnen vergaderen. De Biamp Devio zorgt ervoor dat het mogelijk is met elk device te vergaderen, met actieve beamtracking technologie, speciaal voor geluid vergaderruimtes. Namelijk door het kraakheldere geluid van de actieve sprekers te volgen. Deze wordt aangevuld met de Konftel camera die de gehele ruimte in beeld kan brengen met een hoek van 123 graden en 4K Ultra HD resolutie.

De ruimte wordt uitgerust met Biamp CMX20DT inbouw speakers en een Barco Clickshare. Hiermee kan Aalberts ST super eenvoudig draadloos presenteren. Kortom, een samenkomst van oplossingen in de vergaderruimte van Aalberts ST die vergaderen met ieder device eenvoudig, gebruiksvriendelijk en effectief maakt.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid