Timmermans Hardglas

Glasheldere oplossingen nu met kraakhelder geluid

Puur vakmanschap verdient dit ook in geluid

Timmermans Hardglas staat voor maatwerk door middel van puur vakmanschap. Met hun passie produceren ze namelijk hardglas oplossingen die het leven mooier en makkelijker maken. Alle glastechnische oplossingen worden ook in de eigen productiebedrijf gemaakt. Op die manier garanderen ze topkwaliteit.

Voor zulke ondernemingen leveren wij dus graag oplossingen in beeld en geluid. Daarom hebben wij de productiehallen, de kantine en het kantoor voorzien van bedrijfshal speakers. Allemaal uiteraard aangestuurd met behulp van versterker en voorversterker. De twee zones zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen zodat iedere locatie zijn eigen sfeer en achtergrondmuziek heeft. Daarnaast hebben we ook een omroepmicrofoon geïnstalleerd.

We hebben de productiehallen voorzien van BIAMP P60DT pendel bedrijfshal speakers. Deze speakers hebben het voordeel dat ze een ruim bereik hebben met een breed afstraalpatroon. Ook hebben we opbouw en inbouw speakers geplaatst. We kozen voor de MASK4CT opbouw speaker vanwege het design dat goed past binnen de omgeving. In de kantoren plaatsten we BIAMP CM20T inbouw speakers die helemaal opgaan in de omgeving. Als kers op de taart is Timmermans Hardglas nu ook voorzien van een Micpad D omroepmicrofoon.

Om alles met elkaar te verbinden hebben we een Powersoft versterker geplaatst. Geheel te bedienen met de BIAMP Prezone 2 voorversterker. Dit apparaat maakt het mogelijk om het geluid in de twee zones onafhankelijk van elkaar te regelen. Zo kunnen ze bij Timmermans Hardglas in de productiehal een andere radiozender, bron en volumeniveau kiezen dan in de kantine en het kantoor. Allemaal gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen vanuit een centrale installatie.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid