Van der Heijden

In opdracht van Verheggen Elektrotechniek B.V. hebben wij een geluidsinstallatie opgeleverd voor Van der Heijden Transport in Hapert.

Een complete geluidsinstallatie voor het nieuwe pand

Van der Heijden Transport is al sinds 1932 actief in de transport en logistieke dienstverlening, waarbij men is gestart met regionaal transport doormiddel van paard en wagen! Inmiddels staat de 3e generatie aan de leiding en is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale organisatie op gebied van wegtransport en warehousing.

In 2019 werd Van der Heijden getroffen door een brand en is het complete pand verloren gegaan. Inmiddels heeft het bedrijf op dezelfde plek een nieuw bedrijfsgebouw laten realiseren met maar liefst 86 m2 kantoor bijna 5.000 m2 bedrijfshal. Verheggen Elektrotechniek is aan de slag gegaan met de elektronische installaties en heeft bij ons de aanvraag uitgezet voor de geluidsinstallatie!

Achtergrondmuziek op kantoor

De kantoren zijn voorzien van meerdere Apart CM6T plafondluidsprekers, afgestemd op de grootte van de ruimtes. Deze luidsprekers hebben een subtiel onopvallend design en realiseren een kwalitatieve en heldere geluidsweergave van zowel muziek als spraak. Op ieder kantoor is het volume individueel te regelen met de Apart E-VOL40 volumeregelaar.

Uitstekend geluidsspreiding in grote bedrijfshal

In een grote bedrijfshal, met hoge plafonds, is het belangrijk om een goede spreiding van het geluid te realiseren zodat de afgespeelde muziek door de gehele hal even goed te horen is. Een veelgebruikte speaker hiervoor is de Apart SPH20. Deze bolvormige luidsprekers zijn ook gebruikt voor de installatie in de bedrijfshal van Van der Heijden. De 360 graden afstraling zorgt ervoor dat met een beperkt aantal luidsprekers een groot oppervlak kan worden bereikt. Dit maakt heb dus ideaal voor grotere werkplaatsen!

Centrale apparatuur met internetradio

De vele luidsprekers door het gehele bedrijfspand worden bediend vanuit de centrale apparatuur. Met de Apart PREZONE1 voorversterker kan het het volume van 2 verschillende zones individueel worden geregeld en heeft een gebruiksvriendelijk design, zodat zelfs de meest atechnische gebruiker de installatie gemakkelijk kan bedienen. De voorversterker wordt in de installatie aangevuld met de krachtige Powersoft Duecanali 804 eindversterker.

 

Muziekinstallaties van tegenwoordig worden vaak voorzien van internetradio’s. Voor de installatie van Van der Heijden is gekozen voor de Apart PMR4000R Internetradio. Hierdoor kunnen de medewerkers genieten van Van der Heijden genieten van een storingsvrije radio!

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid