Europese energieleverancier

Een snelgroeiende speler op de Europese energiemarkt legde voor een van hun bedrijfspanden de opdracht bij ons neer voor het updaten van een 'normale' vergaderruimte naar een slim vergadersysteem voor videoconferenties.

Van fysiek vergaderen naar een slim vergadersysteem voor videoconferencing

De vergaderruimte van de Europese energieleverancier was toe aan een update om online vergaderingen te professionaliseren en zonder gedoe te kunnen laten verlopen. Om te voldoen aan de wensen van Scholt hebben wij de ruimte voorzien van onder andere Biamp plafond microfoons en luidsprekers, een hoogwaardige Huddly camera en een Barco conference systeem met een basis van draadloze verbindingen.

Slimme camera

Om te zorgen dat iedereen scherp in beeld is, hebben we onder het beeldscherm in de ruimte een slimme Huddly camera geplaatst. Deze camera zorgt er met zijn groothoeklens van 150 graden voor dat de complete ruimte in beeld kan zijn. Dankzij de automatische Genius Framing functie voorkomt de camera dat er te veel lege ruimte te zien is. De Huddly detecteert de deelnemers in de ruimte en zoomt geleidelijk in totdat ze netjes geframed zijn. Ook wanneer er tijdens de vergadering mensen de ruimte binnenkomen of verlaten, zal de camera zijn frame geleidelijk bijstellen. Deze slimme camera werkt onder andere perfect samen met videoconferencing programma’s Zoom en Microsoft Teams.

Biamp audio-oplossingen

De geplaatste Biamp audio combinatie in de ruimte bestaat uit Beamtracking plafondmicrofoons, design plafondluidsprekers en de Biamp TesiraFORTE digitale audioserver voorzien van Acoustic Echo Cancellation (AEC). De gekozen audioprocessor is uitermate geschikt voor ruimtes waarbij behoefte is aan hoogwaardige audio-oplossingen. De AEC-technologie zorgt ervoor dat het geluid wordt gefilterd op echo’s, nagalm en ongewenste bijgeluiden. De Beamtracking microfoon die is gebruikt in de Edison ruimte is de Biamp Parlé TCM-XA. Deze stijlvolle plafondmicrofoon volgt op een intelligente wijze de gesprekken die plaatsvinden in de ruimte, met een bereik van 360 graden. De microfoons zijn voorzien van een ingebouwde versterker voor de Biamp Apart CMX20DT plafondluidsprekers. Deze even stijlvolle luidspreker produceert warme en diepe klanten en is uitermate geschikt voor zowel spraak als muziek. Dankzij het subtiele design van zowel de microfoons als de luidsprekers is dit een audio-oplossing die in ieder interieur past!

Draadloos presenteren

Dankzij de Barco ClickShare CX-30 is het gebruiksvriendelijke, professionele plaatje voor de energieleverancier compleet gemaakt. Deze conferentie dongels maken het namelijk mogelijk om met één simpele USB plug-in uw presentatie te starten. U sluit de dongel aan op uw laptop en wacht tot de knop stopt met knipperen. Vervolgens hoeft er alleen nog maar op de knop te worden geklikt en uw laptopscherm verschijnt direct op het presentatiescherm. Zo simpel is het! In een handomdraai worden presentaties gedeeld met de deelnemers aan de vergadering. En alsof dit nog niet genoeg was, heeft de producent ook nog de Barco ClickShare App ontwikkeld. Zo kunt u zelfs presenteren vanaf uw mobiele device, volledig draadloos!

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid