Gemeente Bladel

Modern vergaderen met camera- en discussiesystemen van topkwaliteit. Dit is waar Gemeente Bladel over beschikt nadat wij de vergaderzaal een update hebben gegeven.

Geen discussie over mogelijk

Het geïnstalleerde conferentiesysteem van Televic zorgt ervoor dat Gemeente Bladel gebruiksvriendelijke vergaderingen kan organiseren met kwaliteit beeld en geluid. Daar is geen discussie over mogelijk, spreekwoordelijk gezien dan.

Gemeente Bladel beschikt over een gloednieuw discussiesysteem met cameravolgtechniek en Teams integratie. Hieronder leggen we nog even uit wat we precies gedaan hebben.

Conferentie- en cameravolgsysteem

Een splinternieuw draadloos discussiesysteem van Televic. Dit is wat het mogelijk maakt voor Gemeente Bladel om eenvoudige en gebruiksvriendelijke vergaderingen te houden via wifi. Iedere post in de raadzaal is uitgerust met identificatie en voorzitterseigenschappen.

Daarnaast beschikt de raadzaal over een cameravolgsysteem. Van de vier camera’s worden er drie gebruikt voor close shots en één voor een algemeen overzicht. De software beschikt over uitgebreide opties zoals picture in picture en picture by picture.

Audio en Teamsintegratie

Het hart van het audiosysteem bestaat uit een centrale installatie waarin alle bronnen apart binnenkomen. De microfoons, het discussiesysteem, het presentatiegeluid en het Teamsgeluid. Alle bronnen kunnen apart geregeld worden in volume. De meerdere uitgangen kunnen ook afzonderlijk van elkaar worden gekozen. Het zaal geluid, publiek, bovenhal of streamgeluid, en het slechthorenden geluidsysteem.

Bovendien is Microsoft Teams helemaal geïntegreerd in dit systeem. Op die manier kunnen vergaderingen perfect verlopen op iedere locatie. Personen die op een andere locatie deelnemen, ervaren helder beeld en geluid van de raadzaal.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid