Lamers & Van de Wijdeven

Voor de verzekeringsmaatschappij Lamers & Van de Wijdeven in Hapert mochten we aan de slag met beeldschermen en Digital Signage. Een mooi project!

Visuele communicatie met Digital Signage

Bij Lamers & Van de Wijdeven, kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor verzekeringen en hypotheekadvies. Om bezoekers en voorbijgangers te informeren hebben we digital signage ingezet voor de etalage en zijn er beeldschermen geplaatst in onder andere de spreekkamers.

Meekijk schermen in de spreekkamers

Hypotheken en verzekeringen zijn complexe materie. Daarom was het voor Lamers & Van de Wijdeven belangrijk dat er duidelijke meekijk schermen zouden komen waardoor  het geven van uitleg en advies geoptimaliseerd kunnen worden.

Het display dat we hiervoor hebben gekozen is de Sony FW-43BZ35F. Dit professionele beeldscherm uit de Sony Bravia Business serie heeft een hoogwaardige kwaliteit en werkt perfect voor een draadloze beeldoverdracht: een functie die uitstekend aansluit bij de wens van Lamers & Van de Wijdeven!

Digital Signage in de etalage

Voor de etalage van het pand bestond de wens om deze te voorzien van beeldschermreclame, ook wel ‘digital signage’ genoemd. Een display die zich daar uitstekend voor leent, is de Philips 55BDL6002H. Met deze schermen, voorzien van een ongekend helderheid niveau kan deze klant dag en voor zichtbaarheid zorgen. Zelfs wanneer er veel omgevingslicht is, is de content goed zichtbaar.

In combinatie met een TDM Non-Player licentie kunnen er gemakkelijk presentaties worden gemaakt en via de digitale schermen worden verspreid.

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid