Saris Aanhangers

Voor Saris Aanhangers in Hapert zijn wij aan de slag gegaan met het installeren van een gebruiksvriendelijk en kwalitatief systeem voor beeldschermpresentaties.

Hoogwaardige beeldschermen voor Digital Signage

Saris Aanhangers uit Hapert is een productiebedrijf van innovatieve aanhangwagens dat zich al sinds 1959 inzet om continu betere producten op de markt te brengen. Aanhangwagens die voor de gebruiker het werk doen, gemaakt voor én door vakmensen.

Het bedrijf legde bij ons de vraag neer voor hoogwaardige beeldschermen waarop via digital signage presentaties kunnen worden weergegeven met belangrijke bedrijfsinformatie voor interne communicatie doeleinden.

Ultra scherpe displays!

Een must wanneer het gaat over displays die worden ingezet voor digital signage, is de mogelijkheid om het scherm 24/7 te laten draaien. De Sony Bravia Professional serie bestaat uit 4K ultra HD displays voor een ultra scherpe weergave van de content en zijn specifiek geschikt voor digital signage. Bij Saris Aanhangers hebben wij een aantal van deze beeldschermen geplaatst!

TDM Digital Signage software

Om eenvoudig zelf presentaties te maken en via een ‘drag en drop’ principe online te kunnen zetten, wordt de TDM Digital Signage software geïnstalleerd. Zo kunnen er eenvoudig presentaties worden gemaakt via computer, tablet en zelfs via telefoon! Deze software detecteert ook fouten en stuurt meldingen naar het opgegeven e-mailadres wanneer een player of scherm niet goed functioneert.

TDM Template Pack

Onze klant Saris Aanhangers heeft er voor gekozen om de software aan te vullen met het Template Pack van TDM. Dit pakket bevat op maat gemaakte templates op basis van de huisstijl en is helemaal naar eigen wens in te richten. Dankzij deze templates is het creëren van professionele content een fluitje van een cent!

 

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid