LouwersHanique

LouwersHanique is een professionele speler op de markt van technisch glas en geavanceerde keramieken. Het internationale bedrijf schakelde Backline in voor een gebruiksvriendelijke presentatie oplossing in de boardroom.

Presentaties en videoconferenties in de boardroom

LouwersHanique is een internationale speler die totaaloplossingen biedt op basis van technisch glas en geavanceerde keramieken. Wereldwijd zijn zij actief in een verscheidenheid aan toepassingen voor hightech industrieën. Voor de nieuwe boardroom in het bedrijfspand te Hapert bestond de wens om deze in te richten met een eenvoudig bedienbaar presentatiescherm, aangevuld met een gedegen videoconference systeem. Backline heeft een professioneel systeem geïnstalleerd waarmee deze wensen van LouwerHanique konden worden vervuld. Dit systeem bestaat uit een ultrascherp display, een slimme camera en microfoons, luidsprekers voor kraakhelder geluid en een Clickshare systeem om onder andere draadloos te presenteren. Allen super gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit!

Gebruiksvriendelijke, professionele presentatiewand

Uitmuntende kleurweergave met een intens contrast
In de stijlvolle houten presentatie wand van de boardroom heeft Backline een professionele D-Line 4K Ultra HD scherm gemonteerd van Philips. De 98 inch Philips 98BDL4150D/00 display staat bekend om zijn waarheidsgetrouwe kleuren en is uitermate geschikt voor het gebruik van narrowcasting of als groot presentatiescherm. Het scherm leent zich daarnaast uitstekend voor het eenvoudig weergeven van de inhoud van verschillende bronnen op één enkel scherm.

Click, share en presenteer!
Om het presenteren op dit hoogwaardige scherm zo eenvoudig mogelijk te maken, is het systeem aangevuld met de Barco CX-50. Dit is de meest uitgebreide versie van de CX-ClickShare producten van Barco en is speciaal ontwikkeld voor grotere opstellingen. Met de touchback functie is het scherm op afstand te bedienen en met de blackboard functie kunt u aantekening maken op het scherm. De Clickshare CX50 is standaard voorzien van twee buttons, die het mogelijk maken om met 1 klik op de knop je scherm op het grote display te vertonen. De CX-producten zijn niet alleen ontwikkeld om simpel en draadloos je scherm te delen, maar zijn geschikt voor complete videoconferenties!

Slimme apparaten ontzorgen de mens

Met intelligente camera en microfoons hoeft u zich nooit meer druk te maken of iedereen wel goed te zien en te verstaan is. Deze apparaten herkennen namelijk al het beeld en geluid en zorgen er zelf voor dat er wordt gefocust op hetgeen prioriteit heeft.

360 graden plafondmicrofoon
De microfoon waar in dit ontwerp gebruik van is gemaakt, is de Biamp Parle TCM-XA plafondmicrofoon met Beamtracking techonologie. Deze technologie bestaat uit vier stuks 90-graden zones om een volledige 360-graden dekking te realiseren in de vergaderruimte. De spreker wordt, waar hij zich ook maar in de ruimte bevindt, actief getrackt en gelockt. Dit betekent dat het omgevingsgeluid wordt afgesloten en enkel de spreker te horen is voor uw online gesprekspartner.

De ideale videoconferentie camera
Als camera voor deze videoconferentie ruimte is er gekozen voor de HuddleGo Room Camera. Dit is ’s werelds kleinste intelligente camera, die werd ontworpen met het conferentieprogramma Teams in gedachten. De ultra wide 150-graden lens en intelligente zoom functie zorgen ervoor dat iedereen in de ruimte te zien is, ongeacht de grootte van de vergaderzaal.  Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is!

Kraakhelder geluid
Ook niet geheel onbelangrijk is het om uw gesprekspartner goed te kunnen verstaan. De Biamp Apart CMX20DT plafondspeakers zorgen ervoor dat er een diep en warm geluid wordt geproduceerd, met een extreem lage vervorming. Dit betekent dat zowel muziek als spraak uitstekend worden weergegeven, ook op een hoger volume niveau!

Een gedegen basis voor een slim systeem

Als basis voor een dergelijk systeem is het belangrijk om gebruik te maken van een gedegen digitale audio server. Daarom heeft Backline voor de installatie bij LouwersHanique gekozen voor de Biamp TesiraForte AVB VT4 welke 4 analoge in- en uitgangen heeft. Elke ingang biedt AEC, wat staat voor Acoustic Echo Cancellation en dit zorgt er simpelweg voor dat het geluid niet echoot.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid