SafanDarley

Radio op de werkvloer. Voor de productielocatie in Eijsden. Onze geluidsinstallatie voorziet de bedrijfshal van SafanDarley van de ideale achtergrondmuziek.

Sfeer en achtergrondmuziek in de hele bedrijfshal

SafanDarley kent kernwaarden als kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dan is het niet meer dan vanzelfsprekend dat de geluidsinstallatie voor de bedrijfshal dit ook heeft. Daarom installeerde wij radio op de werkvloer. Op die manier genieten de werknemers van de productielocatie in Eijsden iedere dag van achtergrondmuziek.

Geavanceerd apparatuur voor plaatbewerking

Als metaalbewerker gebruikt SafanDarley de beste apparaten en systemen voor hun plaatbewerking. Wij doen hetzelfde bij onze “plaatbewerking”. Echter bedoelen wij hiermee natuurlijk de radio op de werkvloer van de bedrijfshal. Dit doen we met speakers en pendelspeakers. Daarnaast gebruiken we een internetradio met volumeregeling.

De juiste speakers voor verreikend geluid

Om ervoor te zorgen dat de achtergrondmuziek in de gehele bedrijfshal van het juist niveau is, gebruiken we de WHD KL1900 pendelluidsprekers. Deze luidsprekers zijn ideaal voor grote ruimtes zoals magazijnen, bedrijfshallen of fabrieken. Deze kogelluidspreker heeft namelijk een breed afstraalpatroon. Hierdoor is de radio perfect te horen over de hele werkvloer.

Passend geluid in heel het magazijn

We hebben voor de Apart Mask4ct luidsprekers gekozen in het magazijn. Om zo de geluidsinstallatie passend te maken voor de productielocatie in Eijsden, Hierdoor is de radio op de werkvloer compleet voor de hele bedrijfshal.

Gebruiksvriendelijke en betrouwbare omgang

De geluidsinstallatie moet natuurlijk makkelijk te bedienen zijn en intuïtief aanvoelen. Daarom hebben wij de bedrijfshal voorzien van een internetradio met volumeregeling. Zo ervaart SafanDarley in de bedrijfshal en het magazijn het juist niveau achtergrondmuziek

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid