Vergaderen en presenteren

Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen is voorzien van een splinternieuwe vergaderruimte voor videoconferencing met beeld en soundbar. Gemaakt voor kraakheldere presentaties.

Een fundering voor Doelgerichte communicatie

Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen is thuis in veel disciplines. Inmiddels al met de 9de generatie aan het roer, werkt het bedrijf nauw samen met gemeentes, woningbouwcorporaties, architecten en particulieren. Dan is het uiteraard essentieel om met al deze partijen helder te kunnen communiceren. Daarom hebben wij de presentatie en vergaderruimte voorzien van videoconferencing met soundbar. Gebruiksvriendelijk en compact met ingebouwde microfoon en camera.

Een duidelijke boodschap

Wanneer je jouw plannen effectief en duidelijk wil communiceren naar alle klanten, opdrachtgevers en andere partijen, dan heb je baat bij een goede presentatieruimte. Zo’n presentatieruimte hebben we voor J.A. van Gisbergen ingericht. We hebben een beeldscherm met 4 plafondluidsprekers geplaatst. Zo verkeren wij de best mogelijke geluidsoverdracht zodat jouw boodschap altijd duidelijk is.

Beeldschermen zijn noodzakelijk voor presentaties en videoconferences. Het is dan ook verstandig om de juiste grootte en resolutie te kiezen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid mensen en de ruimte in de vergaderzaal. Kies bijvoorbeeld voor het Sony FW-65BZ30J beeldscherm voor video calls en conferences of kies voor het Sony FW-85BZ40H beeldscherm voor presentaties.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid