Gemeente Maashorst

Eenvoudig overal aansluiten en de spreker luid en duidelijk kunnen volgen. Dit is de wereld van modern vergaderen waar Gemeente Maashorst voor gekozen heeft.

Hybride vergaderingen op elke locatie

De nieuwe raadzaal van Gemeente Maashorst is van top tot teen ingericht. Flexibel en gebruiksvriendelijk beeld en geluid hoort hier natuurlijk ook bij. De vergadersoftware van Televic maakt het mogelijk voor raadsleden om met behulp van identificatie vanuit iedere locatie te vergaderen.

Een nieuwe hybride

De Confero meeting management software van Televic maakt het mogelijk zonder installatie te vergaderen, via de cloud. Zo kun je snel en eenvoudig vergaderen vanaf ieder device via je browser.

Confero versleuteld de berichten en de beelden zodat je overal een veilige verbinding hebt zonder enige risico’s.


Het cameravolgsysteem maakt het mogelijk voor alle aanwezigen om duidelijk te zien wie er aan het woord is en wat er gezegd wordt. De verschillende microfoons zijn te monitoren en de notulen kunnen zelfs in beeld verschijnen. Kortom, veel functionaliteiten die ingezet kunnen worden om vergaderen eenvoudig en toegankelijk te maken.

Beeld en geluid

De raadzaal is uitgerust met Fohhn LX500 kolomluidsprekers rondom het beeld. Ideaal om spraak weer te geven en dat met een behoorlijk vermogen. Daarnaast hebben we Biamp plafond speakers geplaatst voor een verspreid geluid.

Tevens beschikt de raadzaal nu over een videowall met projectie en LCD. Gegarandeerd van een hoge lichtopbrengst en 4k resolutie. Allemaal super gebruiksvriendelijk met een Barco Clickshare.

In beeld

Bekijk de foto's

© backlineav.com | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacybeleid